Vakantiepark Utrechtse Heuvelrug met hond

Overnachten in een vakantiepark Utrechtse Heuvelrug met hond? De Utrechtse Heuvelrug heeft een rijke geschiedenis en er zijn diverse historische bezienswaardigheden te vinden, hier zijn een tal van wandelingen te maken. Ook zijn er leuke vakantieparken waar huisdieren zijn toegestaan. Bekijk de mogelijkheden hieronder:

Vakantiepark Utrechtse heuvelrug met hond


1. EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug

  • Faciliteiten voor jong en oud
  • Gelegen aan de natuur
  • Diverse verblijven voor honden

EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug is een vakantiepark gelegen in de prachtige Utrechtse Heuvelrug, een natuurgebied in Nederland. Het park biedt een verscheidenheid aan accommodaties en faciliteiten voor een ontspannen en plezierige vakantie-ervaring. Het vakantiepark zelf heeft een scala aan faciliteiten en activiteiten voor alle leeftijden. Er is een overdekt zwembad waar gasten kunnen genieten van een verfrissende duik, evenals een apart kinderbad voor de kleintjes. Voor degenen die van sport houden, zijn er tennisbanen, een fitnessruimte en een multifunctioneel sportveld beschikbaar. Voor kinderen is er een speeltuin waar ze kunnen klimmen, glijden en spelen. In de zomermaanden is er ook een animatieteam dat leuke activiteiten organiseert voor kinderen van alle leeftijden. Het vakantiepark is omgeven door prachtige natuur, dus het is een geweldige bestemming voor natuurliefhebbers. De Utrechtse Heuvelrug biedt uitstekende mogelijkheden om te wandelen en te fietsen, met verschillende routes die door het gebied lopen.


2. Vakantiepark Amerongse Berg

  • Geweldig mooi vakantiepark
  • Meerdere luxe vakantieverblijven voor honden
  • diverse leuke faciliteiten voor jong en oud

Vakantiepark Amerongse Berg is een vakantiepark gelegen in het prachtige natuurgebied van de Utrechtse Heuvelrug, in de buurt van het dorpje Overberg in Nederland. Het park biedt een ideale omgeving voor mensen die op zoek zijn naar rust, natuur en ontspanning. Het vakantiepark is omgeven door bossen, heidevelden en schilderachtige landschappen, waardoor het een uitstekende bestemming is voor liefhebbers van wandelen, fietsen en andere buitenactiviteiten. Je kunt genieten van het verkennen van de omgeving door middel van de vele wandel- en fietspaden die in de buurt te vinden zijn. Op het park zelf zijn ook diverse faciliteiten beschikbaar. Zo is er een verwarmd buitenzwembad waar je een verfrissende duik kunt nemen tijdens warme zomerdagen. Daarnaast is er een speeltuin voor de kinderen, waar ze zich kunnen vermaken met verschillende speeltoestellen. Voor sportliefhebbers is er een sportveld waar je diverse activiteiten kunt ondernemen, zoals voetbal of volleybal.


3. Landgoed Ginkelduin

  • Moderne accommodaties
  • Faciliteiten voor jong en oud
  • Bosrijke omgeving

Landgoed Ginkelduin is een prachtig vakantiepark gelegen in de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug in Nederland. Het landgoed bevindt zich in de buurt van het dorp Leersum, in de provincie Utrecht. Er zijn tal van activiteiten en faciliteiten op het landgoed zelf. Gasten kunnen genieten van het overdekte zwembad, de tennisbanen, de midgetgolfbaan en de speeltuinen. Daarnaast zijn er fietsverhuur en wandelroutes beschikbaar, zodat bezoekers de prachtige omgeving kunnen verkennen. Naast de faciliteiten op het landgoed zelf, biedt de nabije omgeving van Landgoed Ginkelduin ook verschillende mogelijkheden voor recreatie. Je kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, waar je kunt wandelen en fietsen door prachtige natuur. Andere nabijgelegen attracties zijn onder andere Kasteel Amerongen en Ouwehands Dierenpark in Rhenen.


Vergelijkbare berichten