Vakantiepark Moezel met hond tips

Ben je op zoek naar een vakantiepark Moezel met hond? Dat klinkt gezellig! Wij hebben de leukste vakantieparken aan de rivier de Moezel waar huisdieren zijn toegestaan op deze pagina verzameld. Er zijn een aantal redenen waarom jij moet gaan voor een vakantie aan de moezel, denk aan: de mooiste rivieren in Europa, en de omringende heuvels en wijngaarden bieden een schilderachtige omgeving om van te genieten. Het gebied staat bekend om zijn panoramische uitzichten en schilderachtige dorpjes, die een lust zijn voor het oog. Bekijk de mogelijkheden hieronder:

Vakantieparken Moezel met hond


1. Vakantiepark Sonnenberg

  • Subtropisch zwembad
  • Verschillende accommodaties waar huisdieren zijn toegestaan
  • Leuke activiteiten voor jong en oud

Voor de vakantiegangers die op zoek zijn naar een vakantiepark Moezel met hond. Ook is er op het vakantiepark veel te vinden voor jong en oud. De accommodaties zijn voorzien van veel ruimte en zijn modern ingericht waardoor er veel ruimte is voor zowel je huisdieren als voor de kinderen. De accommodaties zijn voorzien van veel ruimte en genoeg plek voor een gezellig avondje.

In de omgeving van de accommodatie is er genoeg leuks te doen, zo is de Moezel ook een populaire bestemming voor wandelaars en fietsers. Er zijn tal van routes die door de prachtige landschappen leiden, waarbij je langs historische bezienswaardigheden en charmante dorpjes komt. Bovendien zijn er veel wandel- en fietsroutes die geschikt zijn voor verschillende niveaus van moeilijkheid.


2. Vakantiepark Mont Royal

Vakantiepark Moezel met hond prachtig landschap
  • Ruim en groene park
  • Vakantiepark met binnenzwembad
  • Natuurbeleving

Dichtbij de rivier De Moezel is dit prachtige vakantiepark gelegen wat voorzien is van veel faciliteiten. Ook zijn er huisdieren toegestaan op het vakantiepark. De accommodaties zijn voorzien van een ruime en moderne uitstraling met genoeg ruimte en privacy, hierdoor is het heel aangenaam voor dieren om hier te verblijven. Op het park zijn meerdere faciliteiten te vinden voor jong en oud, zo is er een binnenzwembad, restaurant en een speelplaats.

In de omgeving van de accommodatie zijn er veel leuke activiteiten te beleven, zo staat de Moezel heeft een rijke geschiedenis en er zijn veel historische bezienswaardigheden te vinden, zoals middeleeuwse kastelen en Romeinse ruïnes. Bezoekers kunnen deze locaties verkennen en meer te weten komen over de rijke geschiedenis van het gebied.


3. Ferienresort Cochem

Vakantiepark Moezel met hond foto omgeving
  • Ruim en groene park
  • Vakantiepark met binnenzwembad
  • Gelegen aan de rivier de Moezel

Aan de rivier de Moezel is dit prachtige vakantiepark gelegen wat voorzien is van veel faciliteiten, zo is er een binnenzwembad aanwezig met peuterzwembad erbij. Door de ligging van het park zijn er veel mogelijkheden voor leuke korte wandelingen voor om je hond uit te laten. De accommodaties zijn voorzien van veel ruimte en een moderne uitstraling.

In de omgeving zijn er veel leuke dingen te doen, zo staat De Moezel staat bekend om zijn uitstekende wijnen, vooral Riesling. Een bezoek aan een van de vele wijngaarden in de regio voor een wijnproeverij is dan ook een must. Veel wijngaarden bieden rondleidingen aan waarbij je meer te weten kunt komen over de lokale wijnen en de productie ervan. Toch op zoek naar iets voor de familie? Dan zit je bij de Moezel goed, er zijn veel historische plekjes te bezoeken en er zijn veel historische bezienswaardigheden te vinden, zoals middeleeuwse kastelen en Romeinse ruïnes. Bezoekers kunnen deze locaties verkennen en meer te weten komen over de rijke geschiedenis van het gebied.


Vergelijkbare berichten