Villa voor 6 personen op Texel met hond

Voor wie op zoek is naar een accommodatie op Texel met zijn trouwe viervoeter, zijn deze 5x de leukste vakantiehuizen texel 6 personen met hond voor jou! In alle onderstaande accommodaties zijn huisdieren toegestaan onder een kleine aanbetaling. Texel staat bekend om zijn mooie omgeving en mogelijkheden tot vele wandel- en fietsroutes. Bekijk de mogelijkheden hieronder:

Vakantiehuis Texel 6 personen met hond

#1. Beach Park Texel

Vakantiehuis Texel 6 personen met hond tip

Kenmerken:

 • Faciliteiten voor jong en oud
 • Gelegen op vakantiepark Landal
 • Diverse verblijven voor honden

Info: Beach Park Texel is een vakantiepark gelegen op het prachtige Waddeneiland Texel in Nederland. Het park ligt direct aan het strand en biedt een scala aan accommodaties en faciliteiten voor bezoekers.Beach Park Texel biedt ook diverse faciliteiten om het verblijf van gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Zo is er een overdekt zwembad waar gasten kunnen ontspannen en genieten van het water. Het park heeft ook een restaurant waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden en drankjes. Daarnaast zijn er speeltuinen en sportvelden waar kinderen en volwassenen zich kunnen vermaken. Naast de strandactiviteiten biedt Texel ook andere bezienswaardigheden en activiteiten die je kunt verkennen tijdens je verblijf. Het eiland heeft diverse fiets- en wandelroutes die je langs pittoreske dorpjes, natuurgebieden en historische bezienswaardigheden leiden. Daarnaast kun je een bezoek brengen aan Ecomare, een natuurmuseum en zeehondenopvangcentrum, of het gezellige centrum van Den Burg verkennen.


#2. Stolpboerderij aan de Hoge Berg

Boederij voor 6 personen op Texel met hond

Kenmerken:

 • Geweldig mooi vakantiepark
 • Meerdere luxe vakantieverblijven voor honden
 • diverse leuke faciliteiten voor jong en oud

Info: Nog een unieke vakantiehuis Texel 6 personen met hond gevonden: Het appartement in de historische stolpboerderij aan de Hoge Berg is een unieke en charmante accommodatie op Texel, een Nederlands eiland in de provincie Noord-Holland. De stolpboerderij is een traditioneel Nederlands bouwwerk met een kenmerkend vierkant of rechthoekig ontwerp met een hoog puntdak. Wat deze accommodatie echt bijzonder maakt, is de unieke sfeer van het historische gebouw. De stolpboerderij straalt karakter en geschiedenis uit, en het biedt gasten de mogelijkheid om te verblijven in een authentieke en sfeervolle omgeving. Vanuit het appartement kun je genieten van een prachtig uitzicht op het omliggende platteland, met groene weiden, oude bomen en misschien zelfs grazende schapen. Daarnaast biedt de locatie aan de Hoge Berg de mogelijkheid om de rijke geschiedenis van Texel te verkennen. Je kunt wandelen of fietsen door de pittoreske landschappen, oude dorpjes bezoeken en meer te weten komen over de traditionele landbouwpraktijken van de streek.


#3. Vakantiepark Sluftervallei

Kenmerken:

 • Moderne accommodaties
 • Faciliteiten voor jong en oud
 • Veel wandel- en fietsroutes in de omgeving

Info: Vakantiepark Sluftervallei is een vakantiepark gelegen op het eiland Texel in Nederland. Het park is onderdeel van de keten van vakantieparken genaamd Landal GreenParks. Het is een populaire bestemming voor zowel Nederlandse als buitenlandse toeristen die Texel willen verkennen en genieten van de prachtige natuurlijke omgeving. De accommodatie is voorzien van een ruime inrichting met genoeg privacy voor iedereen. Op Texel zijn er tal van activiteiten en bezienswaardigheden die je kunt verkennen tijdens je verblijf in Vakantiepark Sluftervallei. Je kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Ecomare, een natuurmuseum en zeehondenopvangcentrum, of een fietstocht maken door de schilderachtige dorpjes en het prachtige landschap van het eiland verkennen.


#4. Kustpark Texel

Villa voor 6 personen op Texel met hond

Kenmerken:

 • Optimaal genieten van de natuur
 • Honden in alle accommodaties toegestaan
 • Gelegen aan de bossen

Info: Voor wie op zoek is naar een vakantievilla Texel voor 6 personen met hond: Kustpark Texel is een vakantiepark gelegen op het prachtige Nederlandse eiland Texel. Het park ligt vlakbij de badplaats De Koog, aan de westkust van het eiland. Het eiland Texel zelf staat bekend om zijn prachtige natuur, uitgestrekte stranden, duinen en gezellige dorpjes. In de accommodatie zijn meerdere mooie faciliteiten te vinden, ook heeft het huis genoeg beschutting waardoor er veel privacy is. Als je het park wilt verkennen, kun je fietsen huren en de prachtige natuur van Texel ontdekken. Het eiland heeft vele fietspaden die je langs duinen, bossen, weilanden en charmante dorpjes leiden. Je kunt ook een bezoek brengen aan de vuurtoren van Texel, Ecomare (een natuurmuseum en zeehondenopvang), en verschillende andere bezienswaardigheden en attracties op het eiland.


#5. Vakantiehuis Texel met sauna

Kenmerken:

 • Mooie omgeving
 • Diverse mooie accommodaties
 • Veel privacy

Info: Dit prachtige vakantiehuis is gelegen op het prachtige texel en is voorzien van diverse faciliteiten waardoor een prettige vakantie gegarandeerd is. het huis is voorzien van 3 slaapkamers en 1 badkamer. Huisdieren zijn onder een aanbetaling toegestaan in de accommodatie. In de omgeving is er veel te doen, zo staat is de accommodatie gelegen op De Bleekersvallei. De Bleekersvallei is een bijzonder natuurgebied gelegen op het Nederlandse eiland Texel. Het is een gebied dat voornamelijk bestaat uit duinen, heidevelden en moerassen, en het is een belangrijke plek voor verschillende planten- en diersoorten. Wat het landschap betreft, bestaat De Bleekersvallei uit een afwisseling van open duinen, duinvalleien en vochtige gebieden. Er zijn wandelpaden aangelegd die bezoekers de mogelijkheid bieden om van het gebied te genieten en de natuur te ontdekken. Het is een prachtige plek om te wandelen, vogels te observeren en te genieten van de rust en schoonheid van de natuur.